På Mapp Store finner du klær for alle anledninger. I nordisk størrelsesskala.

Fire år etter at Gunhild Gundersen åpnet Mapp Store i Arendal sentrum, er hun i gang med enda en butikk – på Harebakken.
Her finner du klær til alle anledninger, og for alle kroppsfasonger. Her trenger du ikke lirke deg inn i åletrange jeans som du ikke får kneppet i livet. Det danske klesmerket tar høyde for en nordisk kroppsfasong. – Vi er opptatt av at alle skal gå fornøyde ut herfra, sier innehaver Gunhild.

Knallhard jobbing
Hun har jobbet i klesbutikk siden hun var 15, og har drevet egen butikk i Arendal de siste fire årene. Nå skal hun åpne en til på Harebakken, og har god hjelp av sin høyre hånd, Ann Kristin Hagane. – Men det er knallhard jobbing. Dette er ikke en ni til fire-jobb. Her må man stå på fra morgen til kveld. Men det er gøy med de positive tilbakemeldingene vi får, og at vi har mange faste kunder, sier Gunhild.

Dansk merke
Mapp Store er en dansk motekjede som startet for åtte år siden. Her er det et stort utvalg av jeans og bukser til damer og alle passformer. Gunhild selv mener hun har byens beste jeans. I tillegg finner du også nyeste mote fra Italia, som hun selv drar for å plukke ut. – Jeg har jobbet mye med kolleksjonen, og har et bredt utvalg. Nå blir det veldig spennende å starte opp på Harebakken. Ryktet sier at det er et ekstra godt senter, og jeg regner med å nå enda bredere ut med Mapp Store der, sier Gunhild.