Å skape idrettsglede for en hel region er absolutt en oppgave som mange tar sin del av ansvaret for. Arendalsbaserte IdrettsFinans AS - nå IVRE AS - driver fra før av blant annet bingoer, anleggsservice, eiendom og utleie. Oppdraget er å bidra med verdier for og til idretten. Eierne bak IVRE AS er idretten selv.

INNOVATIVT KONSEPT
I fjor så IVRE rekruttering og bemanning AS dagens lys. Det var foretatt nøye markedsanalyse og laget en solid forretningsplan. Kunne et overskudd i et rekrutteringsfirma være med å bidra til verdier til idretten? Svaret var entydig ja, og datterselskapet ble etablert. Konseptet var svært innovativt og styret i IVRE AS startet prosessen med det aller viktigste: Rekruttering av rette personer til å utføre jobben.

Å BYGGE OPP EN BEDRIFT
De to rette personene som ble ansatt var seniorrådgiver André Pedersen med 10 års erfaring fra rekruttering og bemanningsbransjen, og Heidi Tellefsen, også seniorrådgiver og med hele 21 års bransjeerfaring. ”Først løp vi mye på bedriftsbesøk. Vi ville møte våre nye potensielle kunder personlig”, forteller Heidi og fortsetter: ”Kunden fikk bevist at vi var troverdige, lokalt forankret, tilgjengelige, fleksible og hadde svært god erfaring fra bransjen. Kundene ble ytterst begeistret da de hørte at hele vårt overskudd skulle gå tilbake til idretten”.

KETCHUP-EFFEKTEN
”Ved årsskifte tok det helt av”, ivrer André. ”Vi hadde fagkompetansen kundene trengte og vi merket på ekte gründer-vis hvor viktig ­fleksibilitet, stå-på-vilje og leveringsdyktighet er i alt vi gjør”. Begge to forteller med stolthet om kunders tilbakemeldinger om at kunden kjenner seg godt ivaretatt fra A-Å. ”Og vi får ­være gode og tilstedeværende rådgivere i bemanningsprosessen”, understreker Heidi. ”Tross alt, det André og jeg brenner aller mest for er å finne rett person til rett jobb! At idretten skal nyte godt av det vi leverer, det gir ekstra motivasjon og inspirasjon hver eneste dag. Jobben er ­uvanlig meningsfull”.

93 MILLIONER GODE GRUNNER
”Gjennom de siste 10 årene har vi delt ut 93 ­millioner til formålene og 2,1 millioner i utbytte til eierne, forteller en engasjert og stolt konserndirektør”, Geir Fredrik Sissner. I tillegg utdeles det årlige stipend til lag eller enkelt­personer. ”Det bør være 93 millioner gode grunner til å velge IVRE neste gang, det”, konstaterer ­konserndirektøren Geir Fredrik.