Interoptik Corneliussen er mangeårig sponsor for håndballklubben, og ønsker å være med på utviklingen av lokale spillere. Optiker Arnt Corneliussen kan med stolthet fortelle at hans farfar, optiker Andreas Corneliussen, var med å starte IK Grane i 1902. Veien til suksess går gjennom langsiktig trening og målrettet innsats, akkurat som i næringslivet. Man kan ikke kjøpe seg til opprykk og kortvarig fremgang. Som langvarig støttespiller vil Optiker Arnt Corneliussen vil være med på å utvikle lokale håndballspillere gjennom synsundersøkelser. Synet gir spilleren over 95 % av all informasjon på håndballbanen, fastslår Arnt.

Med synstesting for å utvikle og forbedre flyten av og analysen av informasjon, kan Interoptik Corneliussens være med på å gi jentene i Grane Håndball et sportslig løft. Mange forsøk de senere år har vist at utøvere i mange idretter, spesielt i ballidretter, kan øke prestasjonsnivået betraktelig når synskvaliteten øker.
- Jeg håper å kunne være en medspiller for Grane Håndball og andre som måtte ønske samme opplegg, slik at lokalidretten kan utvikle seg videre, sier Arnt.

Synstesting av Granes damespillere
Godt syn i kamp og trening er av stor betydning. Studier av idrett og syn de siste årene, kombinert med praktisk arbeid, har gitt dette fagfeltet en helt ny kompetanse. Synet er den viktigste sansen for en håndballspiller. Ultra kjappe avgjørelser skal tas i løpet av tiendels sekunder. Da er det viktig at det man skal se på kommer raskt i fokus. Ved å forbedre synet ved bruk av kontaktlinser, eller noen ganger briller, vil spilleren kunne øke prestasjonene på banen. I noen tilfeller kan også trening av øynene gi god effekt. Mottak av ball vil bli enda bedre, og treffprosenten på skudd og pasninger vil øke, fordi det spilleren ser på, som ball, mål, mot- eller medspillere, kommer tidligere og raskere i fokus. Spilleren bruker mindre energi på å fokusere, og kan benytte overskuddet av energi til annen del av spillaktiviteten. Konsentrasjonen holder seg også lenger.
Status på synet til Grane-damene var stort sett veldig bra. Et par av spillerne vil bli fulgt opp med kontaktlinser til kamp og trening, og noen trenger øyetrening for samsynet. Flere av spillerne i klubben vil få bistand i løpet av 2018. Interoptik Corneliussen har ambisjoner om å teste alle spillere i Grane Håndball fra 14-15 års alderen.
Granes dyktige håndballspillere stilte opp som modeller for å vise nye brillemoter og brillemodeller. Flotte kvinnelige idrettsutøvere i flotte briller. Interoptik Corneliussen har et stort utvalg av innfatninger og solbriller. Butikkens medarbeidere er oppdaterte på fag og mote, og bistår med å velge brillen som kler og passer best. Interoptik Corneliussens dyktige Brillestylister finner den perfekte brillen til ethvert ansikt.