Strand Hotel Fevik, ble bygget i 1937 i funksjonalistisk stil, i dag kjent som «funkisstil». Hotellet ble raskt et yndet reisemål, takket være høy standard, utmerket mat og en fantastisk beliggenhet. Derimot rakk man kun 3 gode sesonger innen tyskerne i 1940 beslagla hotellet for å bruke det som rekreasjonssted for sine ­sårede offiserer fra østfronten. Straks krigen var over ble hotellet pusset opp, og har siden tatt i mot gjester fra både fjern og nær. I 2010 åpnet man en helt ny fløy, og i dag fremstår hotellet med en spennende blanding av det nostalgiske og det hyper­moderne. Siden 2017 har Strand Hotel Fevik vært del av kjeden Classic Norway.

Strand Hotel Fevik tilbyr bl.a velværedavdeling, med boblebad både ute og inne, sauna og dampbad. Terrasse med solstoler finner man også - med solsenger til hotellets gjester, og i umiddelbar nærhet til den herlige stranden. Man har også den velkjente "Roald Dahl-baren", oppkalt etter den verdensberømte forfatteren, som i mange år på 60- og 70-tallet ferierte på hotellet med sin kone Patricia Neal og deres barn. Her kan du finne noen av hotellet kjennetegnes ved dedikerte og serviceinnstilte medarbeidere

Restauranten, utformet i karakteristisk funkisstil, har åpent hele året, med utvidet meny i sommermånedene. En av spesialitetene er restaurantens bungnende søndagsbuffet, som serveres fra september til juni. Bør oppleves!

Visste du forresten at:
- Strand Hotel Fevik drives av 42 årsverk
- Det er 90 ansatte på lønningslistene i ­høgsesong, ca 40 ellers i året
- Hotellet har 89 rom og leiligheter i ulike ­kategorier
- Man arrangerer ca 45 bryllup hver sesong, samt massevis av andre store og små ­arrangementer
- Det finnes flotte kurs- og konferanse­fasiliteter
- Hotellet disponerer praktiske annekser der det er tillatt å ha med hund!