Sove middag prøvde han på sist for 20 år siden. Å ligge i hengekøya i hagen er ikke noe denne fyren gjør annet enn når han skal posere for fotografen. Odd Bjørn Jensen, for mange mest kjent som trompetisten som hver fredag underholder på Andevinge, har alltid hatt mange jern i ilden. Som medeier av utestedet Andevinge, får han holde på med trompet-lidenskapen, i tillegg til å drive Tvende Media og Arendals Tidende.

Sover 4-5 timer i døgnet
– Jeg har heldigvis aldri trengt mer enn 4-5 timers søvn i døgnet, sier han og ler.
Når han kan lage middag til 12, ordne i hagen og ha alle sine seks barn, to barnebarn, samboeren, dverghønsene, den gale hanen, hunden og de to kattene i et gøy kaos rundt seg, da er han lykkelig. Og han er aldri trøtt. Odd Bjørn har alltid et våkent blikk med et smil på lur. Selv når hanen vekker ham klokken 4 om morgenen, må han le litt av at han har anskaffet seg et dyr som drar ham enda tidligere opp av senga enn datteren på 2. I det store huset, med fem mål tomt, like ved Hisøyhallen, elsker han å tilbringe tiden med både familien og venner i de landlige omgivelsene.

Vandre mellom generasjonene
– Skal jeg slappe av en dag, jobber jeg litt i hagen, sier han. Han har også hatt et par geiter. Og en minigris. Minigrisen gav han til naboen, da den ikke lenger var en minigris etter å ha forsynt seg kraftig av nabohestens kraftfôr. Sånn går livet hjemme hos Odd Bjørn. Snart flytter sønnen med de to barnebarna inn i nabohuset, og Odd Bjørn får det som han ønsker. Han kan vandre mellom generasjonene. Være pappa og bestefar til jevngamle barn. Et folksomt hus og pannekaker til frokost.

– Camp Jensen, pleier jeg å kalle det.