Daglig leder Karl Anfinn Wik ved AFiber bobler av energi og tiltakslyst, og forteller med iver om det nystartede selskapets planer. Karl Arnfinn er også avdelingsleder hos Kragerø Bredbånd, men er barnefødt i Grimstad. Nå vil han spre «det gode budskap» om effektiv fibertilknytning til hjemtraktene, der han vokste opp. AFiber har Haugaland Kraft Fiber og Kragerø Bredbånd som eiere, og skal levere fibertilgang langs Aust-Agder kysten. Slik vil AFiber gi bedrifter og forbrukere i området tilgang til lynraske og fremtidsrettede internett- og tv-tjenester gjennom fiberkabler.

Kragerø Bredbånd og Haugaland Kraft har solid fiberkompetanse gjennom mange års utbygging og drift i egne områder. Nå skal det nyetablerte selskapet AFiber sørge for videre utbygging av fremtidsrettet fiber-infrastruktur til innbyggerne langs Aust-Agderkysten. AFiber står godt rustet. Selskapets erfarne eiere har siden begynnelsen av 2000-tallet vært pionerer innen fiberutbygging i sine områder på Øst- og Vestlandet. Med ettertraktede tjenester på internett og TV fra Altibox, er dette et godt utgangspunkt for å tilby Aust-Agders innbyggerne et etterlengtet produkt.

Selskapseiernes referanser er de beste. Haugaland Kraft har svært høy kundetilfredshet i sitt hjemmeområde på Vestlandet. Altibox har Norges mest fornøyde bredbåndskunder i åtte år på rad, ifølge forbrukerundersøkelsen EPSI. Prestasjonene gjør representanter for eierselskapene både stolte og ydmyke. I denne bransjen kan man ikke «hvile på sine laurbær», men må være i forkant av teknisk utvikling, og forutse kundenes fremtidige ønsker og behov.
Bredbåndskundene har høye forventninger, og tjenesteleverandørene jobber hardt hver eneste dag for å innfri disse. Når fiberutbygging starter langs Aust-Agderkysten, vil innbyggerne her også få tilgang til kvalitetstjenester til gode priser. Dette håper AFiber vil gi mange fornøyde kunder.

For AFibers eiere er utbyggingen en mulighet til å utvide markedsområdet, og videreføre suksessen med fiberutbyggingen i sine hjemmeregioner. Aust-Agder har likheter med Haugalandet som gjør at tidligere erfaringer vil komme godt med i utbyggingen av fremtidens infrastruktur. Eierne har lang og god erfaring med partnerskapet i Altibox, også med Altibox-medpartnere, dvs. energiselskap mellom Boknafjorden og Bjørnefjorden.

Karl Anfinn Wik hos AFiber ønsker at flest mulig skal få ta del i Altibox’ spennende underholdningsunivers gjennom fiber helt inn i egen bolig, og uten kapasitetsforstyrrelser fra omgivelsene. Dette har vært en unik suksess-kombinasjon for både Kragerø Bredbånd og Haugaland Kraft i årevis. AFibers utbygging vil skje i takt med innkomne bestillinger. Områdene som gir størst respons i form av ordrer, ligger best an til å være strekninger der utbyggingen starter allerede tidlig i høst. Følg med når AFibers forespørsel om fiberutbygging kommer til ditt nærområde.