Tone Larsen Brekke og Silje Larsen hadde lenge hatt en drøm om å starte noe for seg selv. Mor og datter ønsket mer tid sammen, samtidig som de gjerne ville skape sin egen arbeidsplass. Denne drømmen har virkelig gått i oppfyllelse.

Hver morgen fra klokken 07:00 fyker melskyene og personalet rundt på kjøkkenet i full sving med hjemmebaksten. Alt de serverer er bakt fra bunnen, og når de  tre timer senere åpner dørene flommer diskene over av hjemmelagde brød, kaker, boller, gulrotkake, cookies, brownies...

Og det er ikke bestandig det er tilstrekkelig å kun bake en gang om dagen. For her går det unna! I tillegg lages det også de lekreste lunsjeretter og supper. Råvarene kommer fra Lunde gård. De har utsalg av gourmetprodukter, brød, pasta, oljer, salt, spesialkaffe og -te.

Cateringtilbudet er også i ferd med å vokse seg stort. I kafeen har de skjenkebevilling for øl og vin, og skulle man ønske å leie lokale til alt fra bursdag, julebord eller barnedåp, er det bare å gi beskjed. Dagene er travle, tempoet og servicen på topp. Blir de slitne kan de bare klype seg litt i armen og skue utover. For disse Pigene har virkelig lov til å være stolte av det de har fått til.