Arendalittene har blitt tatt med storm og vi bare elsker det nyeste utestedet på Tyholmen. Stedet med det flotte interiøret, den lekre menyen, den avslappede atmosfæren og den kule bakgården. Og nå også med egen kapellmester!

Hver fredag og lørdag får man servert live musikk fra klokken 21.00 – og det er høy kvalitet på musikerne. Rasmus Solem, et særdeles anerkjent navn i Arendals musikkmiljø, er som den største selvfølge utnevnt som kapellmester.

–Klart det, smiler medeier Odd Bjørn Jensen. På denne scenen har det også stått flere profesjonelle musikere. Musikere som stiller i verdensklasse.

–At disse kommer til oss etterpå og forteller at det å spille på Lille Andevinge er deres desidert gøyeste opplevelse føles jo usedvanlig hyggelig, smiler Jensen.

For Andevinge har det siden åpningen i sommer vært en visjon å prøve å få folk tidlig til byen. Det har de klart!

–Vi ser også at mange av våre gjester foretrekker å dra hjemover i tolvtiden etter noen hyggelige timer, og det er det faktisk ganske mange arendalitter som ønsker, forteller medeier Janne Jensen.

Fabian Kjellsberg, vikarierende daglig leder, bruker mye av sin tid til å designe lekre matopplevelser, sammen med Andevinges kokk. De er dyktige til å sette sammen sesongbaserte menyer. Skulle du ellers ønske å booke ditt private selskap eller om det er ønskelig med en egen bransjekveld – uavhengig av bransje blir du tatt vel i mot. ”The Red Army” er et eksempel. Her snakker vi om 60 øldrikkende menn, som alle er ihuga Man U-fans. Blålyskvelder er et annet eksempel, der politi, brannmenn og alle som har yrker relatert til blålys har sin egen kveld. De er kreative.

Lille Andevinge har tråkket opp sin sti – og de ser ut til å ha lykkes godt med hvert skritt de har lagt bak seg.