GARDINEXPERTEN

Etter en lang karriere i Norsk Gardinservice og Gardin & Interiør AS, satser nå Siri på egenhånd. Vi møter henne i de nye leilighetene i Kuvika, hvor hun har utstyrt mange av leilighetene med alt fra liftgardiner og vanlige gardiner til innvendig solavskjerming og sengetepper.

–Jeg kommer hjem til kunden, og ser på både behov og stilretning, sier Siri, og fortsetter,

–Alt blir spesialtilpasset etter mål, samt sys og monteres profesjonelt. Vi ser etter besøk i flere av de nevnte leilighetene, at spranget i stilretninger er ganske stort. Fellesnevneren, enten vi snakker minimalisme eller mer frodig farge og mønsterbruk, at det oser kvalitet av produktene. Vi ser at gardinanordningene gjerne er motoriserte, men likevel klassiske i snittet.

At sømmer og oppheng er lekkert tilberedt, at det er flotte draperte gardiner med og uten håndlagde possementer og dusker. Alt av oppheng og fasiliteter har meget høy kvalitetsfølelse.

PRIVAT OG OFFENTLIG

Det tok 5 år å bli ferdig med den massive jobben på slottet. Så ble det fantastisk bra også. Vi tar en titt i boken ”Kongens Hus”, sammen med Siri, og ser et vell av bilder, fra hennes omgang med kongelig stoff. Men, som hun presiserer:

–Jeg leverer først og fremst til boliger i de svært ulike størrelser, og på flere nivå. Det viser likevel at hun i tillegg til private hjem, også utstyrer offentlige miljø med gardiner og godt stoff. Hun er hemmelighetsfull om tiden på slottet, og har lite royalt sladder å komme med. Kvaliteten på gardiner, solavvending, og tilbehør er imidlertid av høy klasse. DET er kongelig stoff!