Allsidighet, kvalitet og prestasjoner over tid. Det kan høres ut som en beskrivelse av idrettsprestasjoner, men betegner driften ved Jan Ove Paulsens og Sigmund Roses restauranter langs Pollens solside. Nylig sørget de to for servering av middag til 600 personer ved den TV sendte Idrettsgallaen på Sør Arena. Det ble selvfølgelig en suksess, men utfordringen var ekstra stor: Det ble servert hjortestek som krever en kjernetemperatur på 58 grader ved servering. God logistikk er nøkkelen til suksess, forklarer Sigmund. Hans personlige rekord er bespisning av 3 400 personer hver dag i tre dager.

De driftige restaurantdrivere utvikler utestedene sammen med sine over hundre ansatte. Lange arbeidsdager byttes iblant med utenlandsreiser for både drivere og personal for inspirasjon og nye ideer til serveringsstedene.

Nå lanserer Castelle et nytt tilbud som har blitt populært over store deler av Europa: Aperitivo Time startet i gyldne ettermiddagstimer i Italia. Folk nyter sin aperitif, en drink for å stimulere apetitten før et måltid, samtidig som det blir tilbudt enkle retter:

One drink + free food. Nå tilbyr restauranten Aperitivo Time fredager mellom kl. 17 og 20. Gjester kjøper drikke som inkluderer småretter og smaksprøver fra Castelles dyktige kokker. Kokkene tar dette som en utfordring, og overgår hverandre i kreative og smakfulle retter.

For matinteresserte gjester er det bare en ting å gjøre:

Test fredagens Aperitivo Time på Castelle!